SİZCE ŞİMDİKİ SAG VE SOL GERÇEKTEN KURULUŞ AMACINI YAPIYORUM İLKELERİNE BAGLI KALIYOR MU
3 posters
Yazar
Konu: SİZCE ŞİMDİKİ SAG VE SOL GERÇEKTEN KURULUŞ AMACINI YAPIYORUM İLKELERİNE BAGLI KALIYOR MU Cuma Tem. 24, 2009 5:27 pm
[b]ARKADAŞLAR SİZLE BİRAZ DÜŞÜNELİM TARTIŞALIM BİRŞEY ÖGRENELİM DİE Bİ KONU AÇTIK ACABA HERKES İLKELERİNE BAGLI KALIYOMU
ensar2782 moderatör
Konu: Geri: SİZCE ŞİMDİKİ SAG VE SOL GERÇEKTEN KURULUŞ AMACINI YAPIYORUM İLKELERİNE BAGLI KALIYOR MU Cuma Tem. 24, 2009 7:18 pm
bence herşey amacından sapmış ne sag sag gibi ne sol sol gibi hepsi siyaseti kendilerine araç yapmışlar böyle oluncada ülke için hiç bir şey yapılamaz hale gelmiş birbirleriyle ugraşmaktan isiyaset yapmaya fırsat bulammaış bizim siyasetçiler
İhtilal61 Paylasımcı üye
Konu: Geri: SİZCE ŞİMDİKİ SAG VE SOL GERÇEKTEN KURULUŞ AMACINI YAPIYORUM İLKELERİNE BAGLI KALIYOR MU C.tesi Tem. 25, 2009 7:41 pm
sağ ve sol deildir siyaset sağı ve solu ülkemize sokup bizimle oynayanların yaptığıdır siyaset..
ülke sağ sol diye bölünsün bizde istediğimizi yapalım hesabı gerçekten siyasettir...
ensar2782 moderatör
Konu: Geri: SİZCE ŞİMDİKİ SAG VE SOL GERÇEKTEN KURULUŞ AMACINI YAPIYORUM İLKELERİNE BAGLI KALIYOR MU C.tesi Tem. 25, 2009 11:00 pm
yapnların eline saglık olay şimdi asli her kez tarafından kabul edildi bakın medya adını da koydu merkez sag merkez sol[
SİZCE ŞİMDİKİ SAG VE SOL GERÇEKTEN KURULUŞ AMACINI YAPIYORUM İLKELERİNE BAGLI KALIYOR MU